Jump to content
  • Announcements

    • Sean T.

      Having trouble logging in?   04/25/16

      After the forum update, you need to use your displayed name as your login. Your password should remain the same. If you are still having trouble, please contact us at [email protected] and we can reset your password. 
    • Sean T.

      FIXED ~ Issue for New Member Sign-Up   01/13/18

      Thank you for your patience and understanding regarding the error codes given when trying to register as a new member. If you have further registration issues, including error codes EX1364 or 2S129/1, please contact us at [email protected] with the error code displayed. Thank you, and welcome to our site.


Registered Member
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xxkrisxx665

  • Rank
  • Birthday 01/31/1991

Car Information

  • My Car
    1998 Taurus SE wagon
  • Engine
    3.0 vulcan

Profile Information

  • Gender
  • Location
  • Chapter
    Eastern Central
  • TCCA Name
  1. Front End Problems

    It ended up being the motor mount the burning smell was my heater hose being melted
  2. Front End Problems

    No all the time I've noticed a smell like brakes burning now to
  3. Front End Problems

    When I go from a complete stop to accelerating the front end seems to jump. It doesn't feel like its in the transmission. I know I have a grinding noise in the passenger side front that could be a bearing what could this problem be?
  4. I need help trying to find a mounting solution for a cb antenna on my 1998 Taurus wagon. I don't want to drill into the roof or use a mag mount. Anybody have any ideas?